HEDENDAAGSE HALFOPEN WONINGEN TE KNESSELARE – VERKOCHT

Comfortabel wonen te Knesselare (Aalter).

De verkaveling telt 8 ruime en energiezuinige nieuwbouwwoningen waarbij je kan kiezen uit open of halfopen bebouwingen, modern of hedendaags.

Wij zorgden voor een praktisch woningontwerp waarbij de bewoonbare oppervlakte optimaal benut wordt. De woningen hebben open leefruimtes, een ruime berging/wasplaats, 3 slaapkamers, een badkamer met bad en douche. Bovendien is de uiteindelijke interieurafwerking 100% op maat. Aan de hand van toonzaalbezoeken kan de woning dus tot in de kleinste details gepersonaliseerd worden.

Een E-peil van minder dan 30 zorgt dat deze woningen heel energiezuinig zullen zijn. Zonnepanelen, Ventilatiesysteem D, een doorgedreven isolatie,… zorgen voor een lage energiefactuur.

De ligging is erg interessant; Er is in de verkaveling geen doorgaand verkeer waardoor het voor jong en oud veilig en aangenaam vertoeven is, centraal in Knesselare met alle voorzieningen zoals winkels en scholen in de buurt. Aalter is dichtbij alsook de vlotte verbinding met de snelweg Antwerpen-Knokke en Oostende-Brugge.

Nieuwsgierig? Informeer geheel vrijblijvend op 050/27 78 80 of per mail info@ginofeys.be

Urselseweg/Karabiniersstraat
9910 Knesselare

Verkavelingsplan

Beschikbare loten - Hedendaags

Lot N° Oppervlakte Type Status Fiche
LOT 4 248,00 Halfopen Verkocht
LOT 5 306,00 Halfopen Verkocht
LOT 6 259,00 Halfopen Verkocht
LOT 7 217,00 Halfopen Verkocht    x